Sakk tanfolyamot indítunk azokban a II. kerületi vagy környékbeli iskolákban, ahol kellő számú, megközelítőleg azonos korú és tudásszintű gyerek egy közös időpontra igényli azt.

Szintek:

a, kezdő – a figurák menetmódjának megtanulásától, 1. és 2. osztályosoknak,

b, középkezdő – 1-3. osztályosoknak, 1 év tanfolyami múlttal (vagy hasonló ismerettel),

b, középhaladó – 2-4. osztályosoknak, 2 év tanfolyami múlttal (vagy hasonló ismerettel),

c, haladó – 3-4. osztályosok és idősebbek részére, 2 vagy több év tanfolyami múlttal (vagy hasonló ismerettel).

Az oktatás szeptember végétől, október elejétől a tanév végéig zajlik (ezen belül három, egyenként tízhetes kurzusra tagolva). A foglalkozásokat a központi iskolai tanítási szünetek kivételével hétről hétre folyamatosan tartjuk. A tanfolyamon való részvétel heti egy óra elfoglaltságot jelent, hétköznaponként a kora délutáni órákban. Oktatók a HÜSI SC szakmai garanciájával a sportegyesület utánpótlás-edzői.

Az oktatás díja fizethető a) az éves tandíj egyben, előre: 19.500.- Ft/év (30 óra), vagy részletekben:  b) 2 féléves részletben 12.000.- Ft/félév,  c) 3 – egyenként 10 hetes – részletben, az egyes kurzusok indulásakor, legkésőbb a kurzus második foglalkozásán: 9000.- Ft/10 hét vagy          d) havonta 3700 Ft. (A tanfolyamra jelentkezés azonban a fizetési könnyítés igénybevétele esetén is a tanév végéig szól!) Testvéreknek 10 %, az adott iskolában dolgozók gyermekeinek 50 %, a heti több órára jelentkezőknek (a 2. és a további órák árából 30 %) kedvezményt adunk. Az oktatásba év közben is bármikor be lehet kapcsolódni.

Bővebb felvilágosítást kérni és jelentkezni a HÜSI SC címén, Valis Jánosnál lehet: 1028 Budapest, Gyöngyvirág u. 13. Tel/fax.: 397-1719, 398-7220, tel.: 20-934-3066, e-mail: husi.sc@gmail.com. A jelentkezésekben kérjük megadni a fontosabb személyi adatokat (név, iskola, osztály, születési idő, sakkozói múlt  – az oktatás kért szintje, levelezési cím, telefonszám) és lehetőleg minél több olyan időpontot, amely megfelel.

A részletes tájékoztató itt olvasható.

Az oktatásba év közben is bármikor be lehet kapcsolódni, időarányos tandíjfizetéssel.