A verseny végeredménye.

Announcement in English: Talent Cup.

Oznámenie v slovenskom jazyku.

A július 1. után jelentkező vendégeinknek is tudunk még – korlátozottan – szállást biztosítani, néhány szobát lefoglaltunk erre az esetre.

Szokás szerint a határidő után jelentkező magyar vendégeinknek nem számítjuk fel a versenykiírás szerinti pótdíjakat.

A  XXIII. Talentum Kupa nemzetközi sakkversenyt idén nyolc éjszaka – kilenc nap alatt, 2017. augusztus 21-29. között, napi egy fordulóval Siófok vízparti szállodájában, a Hotel Ezüstpart***-ban rendezzük meg.

A szálloda Balatonszéplak felsőn, közvetlenül a Balaton déli partján, zöldövezetben, nyugodt, csendes környezetben helyezkedik el. A szobákban fürdőszoba, síkképernyős színes televízió, hűtőszekrény található, a közösségi terekben wifi internet-elérési lehetőséggel. A szállóvendégeknek ingyenes az uszoda, szauna és pezsgőfürdő használat. A szálloda területén ingyenes a parkolás a szállóvendégeknek, és előzetes egyeztetést követően a verseny bejáró résztvevőinek is.

Versenyterem, szállás, étkezés egy helyen!  Kivételesen kedvező árainknak köszönhetően egyszerre sakkozhat és nyaralhat a Balatonnál, kiváló ár-érték arányú vízparti szállodában!

A nyílt verseny három csoportja közül mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet – az „A” és a „B” csoport FIDE-értékszám módosítására alkalmas, míg a „C” csoport – ahol akár versenyengedély nélkül is el lehet indulni – elsősorban a gyermekek és az amatőr (vagy az értékszámukat kockáztatni nem kívánó) felnőttek számára nyújt kiváló versenylehetőséget. A fiatalok, szeniorok és nők indulását kedvezményekkel is ösztönözzük.

Kérem, figyeljenek oda azonban a határidőkre a következők miatt:

– a május 31-ig jelentkezők komoly kedvezményt kapnak,

– a június 30-i (szállásfoglalási határidő) után jelentkezőket megpróbáljuk elhelyezni ugyan, de azt garantálni már csak a szálloda szabad kapacitásának függvényében, csökkent eséllyel tudjuk.

Kérjük, olvassák el a részletes versenykiírást is: Talentum Kupa.

Néhány fénykép a szállodáról:

Talentum17képek